O MENI

Pre svega, radujem se što se upoznajemo na ovom mestu. Drago mi je što raste potreba i svest za usavršavanjem jezika, usavršavanjem nas, ali i prihvatanjem i praćenjem trendova koje nosi savremenost. Dobrodošao/la!


Ja sam Jovanka, od danas tvoja profesorica.

Kako bi, usled uskraćenosti ličnog kontaka mogli da se što bolje upoznamo, ukratko o meni.

Rođena sam u Mrkonjić gradu, a odrastala sam u Novom Sadu, gde sam završila studije na Filozofskom fakultetu, Odsek za anglistiku – studijska grupa za engleski jezik i književnost.


Nakon završenih studija usledili su različiti poslovi- profesor engleskog jezika u Vojsci Srbije, rad u nekoliko osnovnih škola i osnivanje sopstvene škole engleskog jezika. Upravo ova raznolika (pre svega uzrasno), dugogodišnja iskustva su temelj mog današnjeg profesorskog rada. 

 Taj rad i godine iza mene pamtim po saradnji sa divnim kolegama i fantastičnim đacima koji su imali veliki uticaj na formiranje mog ličnog i profesionalnog dela ličnosti.
Šta moji učenici kažu o meni: vedra, posvećena, nasmejana, srdačna, raspričana, entuziastična, motiviše
'' Ima neku magiju u radu sa nama, poveruješ da i sa 32 možeš da propričaš na kvalitetnom engleskom jeziku.'' (Dajana, učitelj, 32 godine, Jovankin student)